Prikaz 1–24 od 31 rezultat

Active Care
MELEM ZA GRUBU I ISPUCALU KOŽU – OD GLAVE DO PETE

738.00 рсд
30 ml Active Care™ ZA AKTIVNU NEGU KOŽE - OD GLAVE DO PETE Active Care™ melem za kožu sadrži najkvalitetnije sastojke meda i devičanskog pčelinjeg voska, bademovo ulje, kao i prirodna etarska ulja ruzmarina, kedra i lavande. - Za sve, čak i najosetljivije tipove kože - Regeneriše kožu, dubinski je čisti i hrani - Vraća koži vlažnost, elastičnost i mekoću - Ublažava iritacije i upalne pocese - Obnavlja epiderm i sprečava prevremeno starenje kože - Za dnevnu i za noćnu negu, za sve sezone i sve vremenske prilike Active Care ne sadrži boje, arome, mirise, aditive i konzervanse.

Beauty poklon paket – Stvari koje svaka žena voli

4,073.00 рсд
Samo za naše dame q4you je napravio poklon paket koji čine 3 proizvoda, uz kupovinu Hyaluron C+ Serum-a stižu 2 poklon proizvoda Lip Protect i Fresh Deo Stick. Akcija traje do početka sledeće godine. Hyaluron C+ Serum intenzivno zateže kožu i obnavlja njen tonus i elastičnost. Izuzetno lagan revitalizujući gel visokih performansi, obogaćen snažnim beta-glukanom. Deluje direktno na uzroke starenja kože, vraćajući joj zategnutost, ishranjenost i hidratantnost. Svakom tipu kože daje ono što mu nedostaje, i trenutno i dugoročno: koža lica postaje vitalna, elastična i glatka. Sadrži snažne aktivne komponente, izuzetno delotvorne u borbi protiv starenja kože: hijaluronsku kiselinu, beta-glukan, stabilni vitamin C, biljne proteine, glicerin, elastin… Beta glukan je novi anti-age sastojak koji se smatra najjačim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunog sistema kože.

Conditioner Formula
REGENERACIJA I REVITALIZACIJA KOSE

516.00 рсд
250 ml BALZAM – FORMULA ZA REGENERACIJU I REVITALIZACIJU KOSE NOVA ENERGIJA ZA VAŠU KOSU Conditioner Formula optimalanim pH faktorom zatvara omotač dlake i štiti bojenu kosu, vraća vlažnost i elastičnost kosi, čini je jačom i otpornijom na oštećenja. Aktivni sastojci balzama oblažu i štite vrhove dlake od krzanja.

Eco Clima Cleaner (EKO DEZINFEKCIJA ZA KLIME)

590.00 рсд
100 ml Eco Clima Cleaner efikasno dezinfikuje naprskane površine klima uređaja. Nezamenljiv je za rashladne uređaje – unutra i spolja, kao i druga mesta izložena štetnim mikroorganizmima iz okruženja. Podjednako je uspešan i kod filtera klima uređaja i svih aparata koji sadrže ventilacione sisteme, u automobilima, kod TA peći i grejalica, kod prostora oko PC računara, kod mesta gde borave kućni ljubimci i drugih prostora gde svakodnevno živimo i radimo.

Fresh Deo Stick
100% PRIRODNO PROTIV NEPRIJATNIH MIRISA

473.00 рсд
40 gr NE SPREČAVAJTE ZNOJENJE, SPREČITE NEPRIJATNE MIRISE! BEZ ALKOHOLA I BEZ ALUMINIJUMOVIH SOLI PRIRODNA ZAŠTITA OD NEPRIJATNIH MIRISA
 • Ne sadrži aluminijumove soli i ne sprečava znojenje
 • Ne sadrži ALKOHOL (ne peče posle depilacije)
 • Bezbedan i pouzdan sastav
 • Uništava bakterije koje izazivaju stvaranje neprijatnih mirisa
 • Deluje antibakterijski i antigljivično
 • Ne zatvara pore na koži

Herbal Relax (BALZAM PROTIV BOLOVA, OTEKLINA I MODRICA)

450.00 рсд
50 ml OSLOBODITE SE BOLOVA! ZAŠTO DA TRPITE, A NE MORATE? Savršena formula za uklanjanje bolova u mišićima nastala usavršavanjem proverenih tradicionalnih recepata evropske i drevne istočnjačke medicine. Dizajniran da za najkraće moguće vreme prodre najdublje u mišićno tkivo, balzam poseduje četvorostruku moć uklanjanja bolova i opuštanja mišića. Koristi se za sve vrste bolova u mišićima, reumu, artritis, sportske povrede, bolove u leđima i zglobovima, otekline, modrice, slabu cirkulaciju, probleme sa venama, a preventivno i kao fitness krema, protiv izbijanja strija i drugih defekata na koži.

Hyaluron C+ Serum

4,073.00 рсд
INTENSIVE LIFTING & REFRESHING SERUM Intenzivno zateže kožu i obnavlja njen tonus i elastičnost. Izuzetno lagan revitalizujući gel visokih performansi, obogaćen snažnim beta-glukanom. Deluje direktno na uzroke starenja kože, vraćajući joj zategnutost, ishranjenost i hidratantnost. Svakom tipu kože daje ono što mu nedostaje, i trenutno i dugoročno: koža lica postaje vitalna, elastična i glatka. Sadrži snažne aktivne komponente, izuzetno delotvorne u borbi protiv starenja kože: hijaluronsku kiselinu, beta-glukan, stabilni vitamin C, biljne proteine, glicerin, elastin... Beta glukan je novi anti-age sastojak koji se smatra najjačim prirodnim aktivatorom i stimulatorom imunog sistema kože.

Immuno Active (LIOFILIZOVANE MEDICINSKE GLJIVE ZA IMUNITET)

1,940.00 рсд
150g AKTIVIRJTE IMUNOLOŠKI SISTEM LIOFILIZOVANIM MEDICINSKIM GLJIVAMA IMMUNO ACTIVE™ AKTIVIRA, JAČA I STIMULIŠE IMUNOLOŠKI SISTEM - Dodatak ishrani - 100% prirodan - Bez konzervansa - Bez kontraindikacija - Ne može se predozirati Immuno Active™ – liofilizovane medicinske gljive za aktivaciju imuniteta sa povišenim koncentracijama aktivnih materija. Pruža snažnu zaštitu protiv infekcija, ako se uzima preventivno, pomaže organima da se infekcija virusom savlada nakon što je do nje već došlo, ubrzavajući oporavak (prehlade, grip-influence, herpes simpleks i herpes zoster, hepatitis, Epstain-Bar virus (mononukleoza)).

Intimate Silver Protection (SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU ŽENA I MUŠKARACA)

2,148.00 рсд
250 ml SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU (ŽENA I MUŠKARACA) Intimate Silver Protection – NANO srebrna voda za intimnu negu je vodeni rastvor za blago pranje intimnih delova tela. Sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode sa NANO jonima srebra veličine 2-5 nm, čistoće čak 99,999%, koncentracije 15ppm. Nano srebrna voda je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode! Nano srebrni jon ubija bakterije i viruse, a da pri tome ne postoji mogućnost »predoziranja« niti rezistentnosti! Ne sadrži konzervanse, alergene, mirise, sapun. Intimate Silver Protection se koristi kao preventiva za opštu vaginalnu higijenu, pre i posle menstruacije i seksualnih odnosa, kao i za intenzivnu vaginalnu higijenu u slučaju pojačanog sekreta, neprijatnog mirisa, svraba, iritacije, osećaja peckanja. Nezamenjiva je dopuna terapiji za otklanjanje gljivičnih i bakterijskih infekcija. Sprečava vaginalnu infekciju. Neutrališe štetne bakterije na pouzdan i prirodan način.

Lip Protect
SAVRŠENA NEGA I ZAŠTITA USANA

364.00 рсд
5 g BALZAM ZA NEGU I ZAŠTITU USANA BOGATSTVO PRIRODE ZA SAVRŠENE USNE Lip Protect™ čuva Vaše usne, dajući im prirodnu vlažnost, elastičnost i zdrav izgled. Intenzivno štiti od hladnoće, vetra i sunca. 100% prirodan proizvod sa zaštitnim faktorom SPF 10. Ne sadrži boje, arome, mirise, parafin, vazelin, mineralna ulja, aditive i konzervanse. Bademovo ulje, bogato vitaminima A i B, idealno je za potpunu i svakodnevnu negu usana. Med, devičanski pčelinji vosak, ulje jojobe, ši buter i drugi sastojaci, čine da je Lip Protect™ potpuno prirodan izbor za lepe, zdrave i negovane usne. Pogodan je za: - svakodnevnu upotrebu, - sve uzraste, - sva godišnja doba, - sve vremenske prilike.

Moist Absorber (APSORBER VLAGE)

495.00 рсд
APSORBER VLAGE: 1 kom (kutija sa tabletom, dimenzije: 20x13x12 cm) PRAVO REŠENJE protiv suvišne vlage i kondenza – Sprečava pojavu alergena i buđi – Sprečava orošavanje zidova – kondenz – Sprečava infekcije disajnih puteva – Sprečava reumatske probleme – Isušuje vlažne prostore MOIST ABSORBER stvara zdravu i prijatnu klimu u prostorijama, apsorbujući iz vazduha suvišnu vlagu sve dok se ne dostigne optimalni nivo vlažnosti (45%-65%). Redovna upotreba omogućava održavanje idealnog nivoa vlažnosti u prostoriji. Smanjivanje količine vlage u prostoriji direktno utiče na sprečavanje pojave kondenza (a time i buđi, grinja...), truljenja materijala, vlaženja zidova… MOIST ABSORBER – provereno efikasan!

Moist Absorber Refill (DOPUNSKA TABLETA ZA APSORBER)

298.00 рсд
DOPUNA ZA MOIST APSORBER:  1 kom - 0,5 kg,  dopunska tableta za apsorber vlage PRAVO REŠENJE protiv suvišne vlage i kondenza – Sprečava pojavu alergena i buđi – Sprečava orošavanje zidova – kondenz – Sprečava infekcije disajnih puteva – Sprečava reumatske probleme – Isušuje vlažne prostore MOIST ABSORBER stvara zdravu i prijatnu klimu u prostorijama, apsorbujući iz vazduha suvišnu vlagu sve dok se ne dostigne optimalni nivo vlažnosti (45%-65%). Redovna upotreba omogućava održavanje idealnog nivoa vlažnosti u prostoriji. Smanjivanje količine vlage u prostoriji direktno utiče na sprečavanje pojave kondenza (a time i buđi, grinja...), truljenja materijala, vlaženja zidova… MOIST ABSORBER – provereno efikasan!

Nano Silver Skin Care
MLEKO ZA IRITIRANU KOŽU – BRIJANJE, DEPILACIJA…

455.00 рсд
50 ml MLEKO SA NANO JONIMA SREBRA ZA REGENERISANJE I REVITALIZACIJU IRITIRANE KOŽE IDEALNO ZA NEGU POSLE BRIJANJA, DEPILACIJE... ALL-IN-ONE REGENERATION & REVITALIZATION Intenzivno regeneriše oštećenu i iritiranu kožu, vraćajući joj elastičnost, vitalnost i neophodnu vlažnost. Blagotvorno utiče na kožu posle brijanja i depiliranja, bez obzira na deo tela na koji se nanosi, ili na pol i godine. Zahvaljujući nano jonima srebra, smanjuje mogućnost infekcija iritiranih delova kože i pomaže njihov brzi oporavak.
 • Idealan za upotrebu nakon brijanja i depilacije
 • Regeneriše oštećenu i iritiranu kožu
 • Vraća koži vitalnost i neophodnu vlažnost
 • Smanjuje mogućnost infekcija
 • Lako se nanosi na sve delove tela
 • Ne sadrži aditive, alergene i konzervanse

Pure Silver Health – Spray (NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK)

419.00 рсд
30 ml NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK Pure Silver Health – NANO srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni. Pure Silver Health sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode u kojoj se nalaze čestice – NANO joni srebra (Ag+) veličine 2-5 nm (nanometara; nanometar je milijarditi deo metra, ili 1000-ti deo mikrona), čistoće čak 99,999%. Nano srebrna voda Pure Silver Health je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode!

Pure Silver Health (NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK)

2,143.00 рсд
400 ml NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK Pure Silver Health – NANO srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni. Pure Silver Health sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode u kojoj se nalaze čestice – NANO joni srebra (Ag+) veličine 2-5 nm (nanometara; nanometar je milijarditi deo metra, ili 1000-ti deo mikrona), čistoće čak 99,999%. Nano srebrna voda Pure Silver Health je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode!

Pure Silver Health paket – Najmoćniji prirodni antibiotik

2,148.00 рсд
Pure Silver Health – NANO srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni. Nano srebrna voda Pure Silver Health je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode! Prema rečima stručnjaka, ni jedan mikroorganizam nije u stanju da preživi duže od 6 minuta kada je direktno izložen NANO srebru.

Q4fortissimo 7g (BRZO JAČANJE SEKSUALNE VITALNOSTI)

300.00 рсд
7g - 1 kesica Q4 fortissimo – dodatak ishrani za jačanje seksualne vitalnosti ULEPŠAJTE INTIMNE TRENUTKE POTPUNO ZADOVOLJSTVO - POTPUNO PRIRODNO! I ZA ŽENE I ZA MUŠKARCE! Q4 fortissimo je dijetetski suplement, mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat, za oko 1 sat, i produženo +24h delovanje. - Poboljšajte cirkulaciju! - Popravite imunitet! - Podignite izdržljivost! - Povećajte zadovoljstvo! - Ulepšajte intimne trenutke!

Q4fortissimo 7x7g BOX (BRZO JAČANJE SEKSUALNE VITALNOSTI)

1,960.00 рсд
7 x 7g - 1 kutija (7 kesica) Q4 fortissimo – dodatak ishrani za jačanje seksualne vitalnosti ULEPŠAJTE INTIMNE TRENUTKE POTPUNO ZADOVOLJSTVO - POTPUNO PRIRODNO! I ZA ŽENE I ZA MUŠKARCE! Q4 fortissimo je dijetetski suplement, mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat, za oko 1 sat, i produženo +24h delovanje. - Poboljšajte cirkulaciju! - Popravite imunitet! - Podignite izdržljivost! - Povećajte zadovoljstvo! - Ulepšajte intimne trenutke!

Reishi Protect (VODENI EKSTRAKT GLJIVE GANODERMA LUCIDUM)

1,352.00 рсд
30 ml VODENI EKSTRAKT GLJIVE GANODERMA LUCIDUM (REISHI) KRALJEVSKA GLJIVA – BILJKA DUGOVEČNOSTI Zbog svoje superiorne lekovitosti i odsustva neželjenih dejstava i toksina prilikom korišćenja, Ganoderma Lucidum – Reishi (reiši) gljive su legendarno čudo medicinskog lekovitog bilja. 100% PRIRODNO Reishi Protect je tečni medicinski vodeni ekstrakt cele Crvene gljive Ganoderma Lucidum. Gljiva Reishi sastoji se iz tri dela koji se koriste u medicini: plod, sporofite i micelijum. Proizvod Reishi Protect je jedinstven jer sadrži lekovite sastojke iz sva tri dela gljive, čime je njegovo lekovito dejstvo značajno povećano. Sadrži preko 400 lekovitih sastojaka! Odlikuje se visokom koncentracijom organskog Germanijuma (GE132), polisaharida i triterpena.

Septico Fast Cleaner (BRZI ČISTAČ SEPTIČKE JAME)

1,999.00 рсд
1 litar

BRZI ČISTAČ SEPTIČKE JAME

SEPTICO Fast Cleaner - 100% biorazgradiv
Uklanja začepljenja u septičkoj jami. Primenjuje se kod preopterećenih ili potpuno začepljenih septičkih jama. Posebne, laboratorijski selektirane bakterije u ovom preparatu vrše snažnu i koncentrovanu razgradnju oragnskih začepljenja na svim delovima septičkog sistema čime se brzo uspostavlja normalna funkcija cevi, septičke jame (tanka) i drenažnog polja (okolno zemljište). Delovanje:
– razgrađuje proteine, – razgrađuje skrob, – razgrađuje masti i ulja, – razgrađuje celulozu/papir. Na prvi znak poremećenog rada ili začepljenja sistema ODMAH upotrebiti BRZI ČISTAČ SEPTIČKE JAME, nakon nekoliko dana treba dodati preparat za GODIŠNJI TRETMAN SEPTIČKE JAME da bi obezbedili normalan rad u narednih godinu dana i time sprečili nova začepljenja.

Septico Treatment (GODIŠNJI TRETMAN SEPTIČKE JAME)

1,999.00 рсд
1 litar

ZA GODIŠNJI TRETMAN SEPTIČKE JAME

SEPTICO Treatment - 100% biorazgradiv Sprečava taloženje i začepljenje svih delova septičkog sistema i time preventivno deluje protiv izlivanja otpadne vode i prisustva neprijatnih mirisa. Proizvod je kombinacija više vrsta bakterija, sadrži spore aerobnih bakterija koje proizvode proteoelitične i druge enzime neophodne u razgradnji i razvodnjavanju otpada čime se uspostavlja normalna funkcija septičke jame (tanka) i drenažnog polja (okolno zemljište). Delovanje: – razgrađuje proteine, – razgrađuje skrob, – razgrađuje masti i ulja, – razgrađuje celulozu/papir. Na prvi znak poremećenog rada ili začepljenja sistema ODMAH upotrebiti BRZI ČISTAČ SEPTIČKE JAME, nakon nekoliko dana treba dodati preparat za GODIŠNJI TRETMAN SEPTIČKE JAME da bi obezbedili normalan rad u narednih godinu dana i time sprečili nova začepljenja.

Silver Protector (JONI SREBRA ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA)

590.00 рсд
100 ml JONI SREBRA ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA Silver Protector efikasno dezinfikuje prostor i naprskane površine, čime smanjuje rizik od unošenja uzročnika bolesti u organizam (dodirom, udisanjem, putem hrane, odevnih predmeta i predmeta za higijenu, i slično). • Za kuhinje i kupatila • Za rashladne uređaje, automobile i ventilacione sisteme • Za ostave, podrume i skladišta • Za kancelarije i računske centre • Za hotele i restorane • Za tržne i poslovne centre • Za TA peći i PC računare • Za svako domaćinstvo!

SREBRNA KREMA
Silver Skin Protection

1,800.00 рсд
30 ml KREMA ZA IRITIRANU KOŽU SA NANO JONIMA SREBRA SREBRNA ZAŠTITA KOŽE FRAGRANCE, MINERAL OIL & PRESERVATIVE FREE Silver Skin Protection™ sadrži mikroskopske NANO jone srebra čistoće 99,999%,najkvalitetnije sastojke meda i devičanskog pčelinjeg voska, kao i prirodna etarska ulja ruzmarina, kamilice i lavande, ulja kantariona i nevena. Obnavlja epiderm i ćelije kože, ublažava razne upalne procese. Ši buter održava prirodnu vlažnost kože. Zahvaljujući nano jonima srebra, smanjuje se mogućnost infekcija iritiranih delova kože i pomaže njihov brzi oporavak.

Stain Remover (EKOLOŠKO SREDSTVO ZA FLEKE)

437.00 рсд
50 ml Ekološko sredstvo za skidanje fleka - Za skidanje fleka sa raznih materijala - Za poliranje plemenitih metala - Za uklanjanje kamenca BEZ FLEKA ZA NEKOLIKO MINUTA BRZO, LAKO I EFIKASNO Stain Remover je univerzalno sredstvo za skidanje fleka sa raznih materijala: tkanina, drveta, kože, metala, plastike, stakla i ostalih površina. Idealno je za garderobu, nameštaj, tepihe, kompletnu unutrašnjost automobila i drugo. Ne ostećuje tkaninu! PRIJATNOG JE MIRISA I NEŠKODLJIV! DEJSTVO JE VIDLJIVO U ROKU OD SVEGA 1 DO 2 MINUTA!