Pure Silver Health (NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK)

(1 recenzija korisnika)

2,143.00 рсд

400 ml

NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK

Pure Silver Health – NANO srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni.

Pure Silver Health sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode u kojoj se nalaze čestice – NANO joni srebra (Ag+) veličine 2-5 nm (nanometara; nanometar je milijarditi deo metra, ili 1000-ti deo mikrona), čistoće čak 99,999%.

Nano srebrna voda Pure Silver Health je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode!

Šifra proizvoda: 21804 Kategorije: ,

Prema rečima stručnjaka, ni jedan mikroorganizam nije u stanju da preživi duže od 6 minuta kada je direktno izložen NANO srebru.

Nano srebrnu vodu, prirodni antibiotik, ne treba uzimati samo u kriznim situacijama, već ga treba uzimati redovno-preventivno. Redovnim konzumiranjem Nano srebrne vode se generalno podiže imunitet, jača organizam… Preporučuje se i za dezinfikovanje vode za piće, može se koristiti i kao sprej za klima uređaje, za dezinfekciju frižidera, zamrzivača i skladišta hrane.

Antibiotici mogu da unište nekoliko desetina vrsta patogenih organizama, a srebro ih ubija više od 650!

Nano srebrna voda je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode!

Nano srebrni jon ubija bakterije i viruse, a da pri tome ne postoji mogućnost »predoziranja« niti rezistentnosti!

 

 

 

Preuzimanja

PureSilverHealth-SR.pdf

1 recenzija za Pure Silver Health (NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK)

  1. Dragana Pešić

    Moja cerka dobila je mononukleozu prosle godine i trebalo nam je nesto za podizanje imuniteta.Po preporuci smo kupili Nano srebrnu vodu i nismo se pokajali. Odusevljena sam jer ne pamtim kad se razbolela, a itekako je bila osetljiva. Sve preporuke za ovaj sjajni proizvod!

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poštovani prijatelji, zbog kolektivnog godišnjeg odmora u periodu od 16.08.2021. do 01.09.2021. Q4 prodavnica neće raditi.

SVE PORUDŽBINE ĆEMO POSLATI PRVOG RADNOG DANA (01.09.2021.)

cropped-favicon-512x512.png