Silver Protector (JONI SREBRA ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA)

590.00 рсд

100 ml

JONI SREBRA ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA

Silver Protector efikasno dezinfikuje prostor i naprskane površine, čime smanjuje rizik od unošenja uzročnika bolesti u organizam (dodirom, udisanjem, putem hrane, odevnih predmeta i predmeta za higijenu, i slično).

• Za kuhinje i kupatila
• Za rashladne uređaje, automobile i ventilacione sisteme
• Za ostave, podrume i skladišta
• Za kancelarije i računske centre
• Za hotele i restorane
• Za tržne i poslovne centre
• Za TA peći i PC računare
• Za svako domaćinstvo!

Šifra proizvoda: 51807 Kategorija:

ZA ZDRAVO ŽIVOTNO OKRUŽENJE – VISOKO AKTIVNI JONI ČISTOG SREBRA U BORBI PROTIV ŠTETNIH MIKROORGANIZAMA

Silver Protector efikasno dezinfikuje prostor i naprskane površine, čime smanjuje rizik od unošenja uzročnika bolesti u organizam (dodirom, udisanjem, putem hrane, odevnih predmeta i predmeta za higijenu, i slično).

Nezamenljiv je za kuhinje, površine za pripremanje hrane, kupatila, za rashladne uređaje – unutra i spolja, za ostave sa hranom, podrume, skladišta i druga mesta izložena štetnim mikroorganizmima iz okruženja.

Podjednako je uspešan i kod filtera klima uređaja i svih aparata koji sadrže ventilacione sisteme, u automobilima, kod TA peći i grejalica, kod prostora oko PC računara, kod mesta gde borave kućni ljubimci i drugih prostora gde svakodnevno živimo i radimo.

Silver Protector neophodan je svakom domaćinstvu, poslovnom i radnom prostoru – kancelarijama i računskim centrima, hotelima i restoranima, magacinima i skladištima hrane, tržnim i poslovnim centrima, ustanovama za smeštaj dece i starijih… Naročito se preporučuje za objekte sa zatvorenim ventilacionim sistemima, za prostore za higijenu ili za pripremu hrane.

Proizvod nije zapaljiv i ne sadrži alergene i agresivne materije – ekološki je čist i potpuno neškodljiv po ljudsko zdravlje.

 

 

 

Preuzimanja

SilverProtector-SR.pdf

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Silver Protector (JONI SREBRA ZA DEZINFEKCIJU PROSTORA)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poštovani prijatelji, zbog kolektivnog godišnjeg odmora u periodu od 16.08.2021. do 01.09.2021. Q4 prodavnica neće raditi.

SVE PORUDŽBINE ĆEMO POSLATI PRVOG RADNOG DANA (01.09.2021.)

cropped-favicon-512x512.png