Želite čistu pijaću vodu sa slavine?

WaterDrop filter za vodu je jedino što vam je potrebno da biste se oslobodili nečistoća koje kroz cevovod stižu do vaše slavine.

Voda koju svakodnevno pijemo čista je na prvi pogled – ali samo na prvi pogled!

WaterDrop je mehanički filter koji se za minut montira na slavinu i prečišćava sve bakterije i štetne materije koje se nalaze u vodi koju pijemo.

Spremni da vam čista voda postane svakodnevica?

Popunite formu i saznajte više o WaterDrop filteru.

2̶8̶3̶7̶ ̶d̶i̶n̶a̶r̶a̶ 1416 dinara

[wpforms id="9821"]

Kvalitetna voda

Zaboravite na flaširanu vodu!

Uz WaterDrop mini filter za prečišćavanje vode u vašem domu, svaka čaša vode će biti kvalitetna i osvežavajuća.

Na svom putu do slavine, voda prolazi kroz dugačak cevovodni sistem koji sadrži razne, vremenom nagomilane, nečistoće u cevima (pogotovo u starijim objektima).

Bokal za filtriranje vode, filtracioni sistemi u domaćinstvu i ugradni filteri su odlični saveznci u pokušaju da se oslobodimo nečistoća, viška hlora i kamenca, ali česta njihova mana je kratkovečnost – upravo usled faktora od kojih bežimo.

Zašto WaterDrop pouzdan i jednostavan?

  • Laka instalacija
  • Proverena čistoća
  • Ekološka naprednost
  • Bez prskanja
  • Bešuman

Kako se koristi?

Montiranje u samo par jednostavnih koraka.

WaterDrop filter možete postaviti sami za samo jedan minut. Sve što je potrebno da uradite je da skinete perlator – deo na kraju lule Vaše slavine, i umesto njega postavite WaterDrop filter.

Provereno čista voda, direktno sa vaše slavine.

Gde je voda najčistija? Na izvorima.

Zašto? Zato što izvorska voda u prirodi na svom putu prolazi kroz kvarcni pesak u zemlji koji je prečišćava.Upravo taj princip najprirodnijeg prečišćavanja vode je primenjen u WaterDropmini-filteru. 

U ČEMU JE TAJNA?

Voda praktično prolazi kroz kvarcni pesak koji je prečišćava.

Rešetka WaterDrop filtera se sastoji od idealnih kuglica kvarcnog peska koje su utisnute jedna u drugu na ekstremno visokim temperaturama, bez korišćenja bilo kakvog vezivnog sredstva.

Dimenzije pora kristalne rešetke iznose 80 mikrona, što je optimalno rastojanje za zadržavanje i onemogućavanje organskih i neogranskih jedinjenja da prodru kroz filter. WaterDrop filter za prečišćavanje vode ima propustljivost do 10 litara vodeu minuti – i to na svimtem peraturama, što predstavlja idealno rešenje u borbi protiv tvrde vodei upornog kamenca.

VAŽNO – Sve je vidljivo u svakom trenutku – dizajn filtera omogućava da lako uočite kada je rešetku potrebno zameniti, ili očistiti (prokuvati).

Filter je napravljen po evropskim standardima.

WaterDrop mehanički filter za česmu postavlja standarde kvaliteta prečišćene vode u Srbiji! Prečišćava vodu iz vodovoda od organskih i neorganskih nečistoća, mirisa i ukusa, a montiranje filtera možete obaviti upravo Vi, u par jednostavnih koraka i za svega nekoliko trenutaka.

Filter će efikasno smanjiti suvišnu tvrdoću vode i dodatno ukloniti kamenac. Funkcionisanje aparata za prečišćavanje vode WaterDrop je zasnovano na prirodnom, mehaničkom prečišćavanju vode, koje iz pročišćene vode ne uklanja korisne elemente.

On je bešuman, ne prska i predstavlja ekološki isplativo i visokokvalitetno sredstvo za filtriranje vode u domaćinstvima. Takođe nalazi svoju primenu i u svim delatnostima gde je zdrava i čista tehnička ili pijaća voda standard.

Poručite WaterDrop filter za prečišćavanje vode i zaštitite svoje, i zdravlje svoje porodice na vreme. Obezbedite kvalitetnu i pročišćenu pijaću vodu svakoga dana!

Jednostavno poručivanje

Nakon što popunite kratki formular i poručite proizvod naš operater će vas pozvati (u toku radnog vremena) da potvrdi porudžbinu.

Plaćanje pouzećem

Plaćanje se vrši pouzećem tek kada preuzmete proizvod. U cenu je uračunat PDV.

Spremni da vam čista voda postane svakodnevica?

Popunite formu i saznajte više o WaterDrop filteru.​

2̶8̶3̶7̶ ̶d̶i̶n̶a̶r̶a̶ 1416 dinara

[wpforms id="9821"]