q4health
q4health

Q4health - Zdravlje i vitalnost

Herbal Relax (BALZAM PROTIV BOLOVA, OTEKLINA I MODRICA)

450.00 рсд
50 ml OSLOBODITE SE BOLOVA! ZAŠTO DA TRPITE, A NE MORATE? Savršena formula za uklanjanje bolova u mišićima nastala usavršavanjem proverenih tradicionalnih recepata evropske i drevne istočnjačke medicine. Dizajniran da za najkraće moguće vreme prodre najdublje u mišićno tkivo, balzam poseduje četvorostruku moć uklanjanja bolova i opuštanja mišića. Koristi se za sve vrste bolova u mišićima, reumu, artritis, sportske povrede, bolove u leđima i zglobovima, otekline, modrice, slabu cirkulaciju, probleme sa venama, a preventivno i kao fitness krema, protiv izbijanja strija i drugih defekata na koži.

Immuno Active (LIOFILIZOVANE MEDICINSKE GLJIVE ZA IMUNITET)

1,940.00 рсд
150g AKTIVIRJTE IMUNOLOŠKI SISTEM LIOFILIZOVANIM MEDICINSKIM GLJIVAMA IMMUNO ACTIVE™ AKTIVIRA, JAČA I STIMULIŠE IMUNOLOŠKI SISTEM - Dodatak ishrani - 100% prirodan - Bez konzervansa - Bez kontraindikacija - Ne može se predozirati Immuno Active™ – liofilizovane medicinske gljive za aktivaciju imuniteta sa povišenim koncentracijama aktivnih materija. Pruža snažnu zaštitu protiv infekcija, ako se uzima preventivno, pomaže organima da se infekcija virusom savlada nakon što je do nje već došlo, ubrzavajući oporavak (prehlade, grip-influence, herpes simpleks i herpes zoster, hepatitis, Epstain-Bar virus (mononukleoza)).

Intimate Silver Protection (SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU ŽENA I MUŠKARACA)

2,148.00 рсд
250 ml SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU (ŽENA I MUŠKARACA) Intimate Silver Protection – NANO srebrna voda za intimnu negu je vodeni rastvor za blago pranje intimnih delova tela. Sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode sa NANO jonima srebra veličine 2-5 nm, čistoće čak 99,999%, koncentracije 15ppm. Nano srebrna voda je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode! Nano srebrni jon ubija bakterije i viruse, a da pri tome ne postoji mogućnost »predoziranja« niti rezistentnosti! Ne sadrži konzervanse, alergene, mirise, sapun. Intimate Silver Protection se koristi kao preventiva za opštu vaginalnu higijenu, pre i posle menstruacije i seksualnih odnosa, kao i za intenzivnu vaginalnu higijenu u slučaju pojačanog sekreta, neprijatnog mirisa, svraba, iritacije, osećaja peckanja. Nezamenjiva je dopuna terapiji za otklanjanje gljivičnih i bakterijskih infekcija. Sprečava vaginalnu infekciju. Neutrališe štetne bakterije na pouzdan i prirodan način.

Pure Silver Health – Spray (NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK)

419.00 рсд
30 ml NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK Pure Silver Health – NANO srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni. Pure Silver Health sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode u kojoj se nalaze čestice – NANO joni srebra (Ag+) veličine 2-5 nm (nanometara; nanometar je milijarditi deo metra, ili 1000-ti deo mikrona), čistoće čak 99,999%. Nano srebrna voda Pure Silver Health je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode!

Pure Silver Health (NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK)

2,143.00 рсд
400 ml NAJMOĆNIJI PRIRODNI ANTIBIOTIK Pure Silver Health – NANO srebrna voda je prirodan, bezbedan, netoksičan antibiotik, uspešan u uništavanju više od 650 izazivača bolesti, uključujući viruse, bakterije i gljivice/plesni. Pure Silver Health sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode u kojoj se nalaze čestice – NANO joni srebra (Ag+) veličine 2-5 nm (nanometara; nanometar je milijarditi deo metra, ili 1000-ti deo mikrona), čistoće čak 99,999%. Nano srebrna voda Pure Silver Health je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode!

Q4fortissimo 7g (BRZO JAČANJE SEKSUALNE VITALNOSTI)

300.00 рсд
7g - 1 kesica Q4 fortissimo – dodatak ishrani za jačanje seksualne vitalnosti ULEPŠAJTE INTIMNE TRENUTKE POTPUNO ZADOVOLJSTVO - POTPUNO PRIRODNO! I ZA ŽENE I ZA MUŠKARCE! Q4 fortissimo je dijetetski suplement, mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat, za oko 1 sat, i produženo +24h delovanje. - Poboljšajte cirkulaciju! - Popravite imunitet! - Podignite izdržljivost! - Povećajte zadovoljstvo! - Ulepšajte intimne trenutke!

Q4fortissimo 7x7g BOX (BRZO JAČANJE SEKSUALNE VITALNOSTI)

1,960.00 рсд
7 x 7g - 1 kutija (7 kesica) Q4 fortissimo – dodatak ishrani za jačanje seksualne vitalnosti ULEPŠAJTE INTIMNE TRENUTKE POTPUNO ZADOVOLJSTVO - POTPUNO PRIRODNO! I ZA ŽENE I ZA MUŠKARCE! Q4 fortissimo je dijetetski suplement, mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofiliziranog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat, za oko 1 sat, i produženo +24h delovanje. - Poboljšajte cirkulaciju! - Popravite imunitet! - Podignite izdržljivost! - Povećajte zadovoljstvo! - Ulepšajte intimne trenutke!

Reishi Protect (VODENI EKSTRAKT GLJIVE GANODERMA LUCIDUM)

1,352.00 рсд
30 ml VODENI EKSTRAKT GLJIVE GANODERMA LUCIDUM (REISHI) KRALJEVSKA GLJIVA – BILJKA DUGOVEČNOSTI Zbog svoje superiorne lekovitosti i odsustva neželjenih dejstava i toksina prilikom korišćenja, Ganoderma Lucidum – Reishi (reiši) gljive su legendarno čudo medicinskog lekovitog bilja. 100% PRIRODNO Reishi Protect je tečni medicinski vodeni ekstrakt cele Crvene gljive Ganoderma Lucidum. Gljiva Reishi sastoji se iz tri dela koji se koriste u medicini: plod, sporofite i micelijum. Proizvod Reishi Protect je jedinstven jer sadrži lekovite sastojke iz sva tri dela gljive, čime je njegovo lekovito dejstvo značajno povećano. Sadrži preko 400 lekovitih sastojaka! Odlikuje se visokom koncentracijom organskog Germanijuma (GE132), polisaharida i triterpena.

Tongue Cleaner (BAKARNI ČISTAČ JEZIKA)

468.00 рсд
BAKARNI ČISTAČ JEZIKA Samo nekoliko sekundi svakoga jutra za ružičast, zdrav jezik! Čišćenje jezika je veoma važan deo svakodnevne higijene usta – ništa manje nego pranje zuba. Uklanjanjem naslaga sa jezika štiti se zdravlje zuba i usne šupljine. Jake naslage često su prvi znak lošeg varenja ili drugog oboljenja organizma! DOBROBITI OD ČIŠĆENJA JEZIKA: - Sa jezika se uklanjaju toksini i bakterije koje izazivaju loš zadah - Pojačava se i poboljšava čulo ukusa - Poboljšava se probava - Stimulišu se unutrašnji organi preko akupunkturnih tačaka na jeziku

ZAŠTITNA MASKA AMZM 2020 sa NANO česticama srebra za višekratnu upotrebu

1,428.00 рсд
1 kom Antimikrobna zaštitna maska AMZM 2020 sa NANO česticama srebra za višekratnu upotrebu AMZM-2020 je kompletno zdravstveno i mikrobiološki ispitana zaštitna maska za višekratnu upotrebu. PREDNOSTI:
  • Za višekratnu upotrebu, 30 do 60 dana.
  • Može da se nosi neprekidno i 12 sati dnevno.
  • Odlično prijanja uz lice i udobna je za nošenje, 100% pamuk.
  • Zaštita od MIKROBA (mikroorganizama kao što su bakterije, virusi i gljivice).
  • Zaustavlja i patogene mikroorganizme koji su otporni na biocide i antibiotike.
  • Štiti i korisnika i okolinu od kontaminacije kombinovanim antimikrobnim dejstvom u oba smera.

ZGLOBNA LONGETA ZA ČUKLJEVE

1,940.00 рсд
1 kom Zglobna longeta za čukljeve je ortopedsko pomagalo (ortoza). Koristi se u preventivi i terapiji deformiteta stopala poznatog kao Hallux Valgus (čukljevi). Sprečava bolove u čukljevima, njihov rast i krivljenje palčeva. Njenim korišćenjem postiže se ispravljanje iščašenog zgloba i postepeno vraćanje palca u pravilan, prirodan položaj. Koristi se u toku noći i za vreme boravka u kući - zglob na longeti omogućava nesmetano hodanje u kućnim uslovima.