Water Drop - mehanički filteri za vodu

WaterDrop filter za vodu je jedino što vam je potrebno da biste se oslobodili nečistoća koje kroz cevovod stižu do vaše slavine.

Kvalitetna voda

Zaboravite na flaširanu vodu!

Uz WaterDrop mini filter za prečišćavanje vode u vašem domu, svaka čaša vode će biti kvalitetna i osvežavajuća.

Pouzdan i jednostavan

Oslonite se na naš WaterDrop sistem i
uživajte u prednostima kao što su:

Laka instalacija

Proverena čistoća

Ekološka naprednost

Bez prskanja i buke

Kako se koristi?

Montiranje u samo par jednostavnih koraka.

Provereno čista voda,
direktno sa vaše slavine.

Ruski patent i tehnologija

Gde je voda najčistija? Na izvorima.

Zašto? Zato što izvorska voda u prirodi na svom putu prolazi kroz kvarcni pesak u zemlji koji je prečišćava.

Upravo taj princip najprirodnijeg prečišćavana vode je primenjen u WaterDrop mini-filteru. 

Voda praktično prolazi kroz kvarcni pesak koji je prečišćava.

Rešetka se sastoji od idealnih kuglica kvarca (kvarcni pesak u obliku idealnih lopti) koje su utisnute jedna u drugu na ekstremno visokim temperaturama, bez korišćenja bilo kakvog vezivnog sredstva. Filter je napravljen po evropskim standardima.

Water Drop filter za vodu
namenjen je svima

WaterDrop mehanički filter za česmu postavlja standarde kvaliteta prečišćene vode u Srbiji! Naši kućni filteri za vodu prečišćavaju vodu iz vodovoda od organskih i neorganskih nečistoća, mirisa i ukusa, a montiranje filtera možete obaviti upravo Vi, u par jednostavnih koraka i za svega nekoliko trenutaka.

Filter će efikasno smanjiti suvišnu tvrdoću vode i dodatno ukloniti kamenac. Funkcionisanje aparata za prečišćavanje vode WaterDrop je zasnovano na prirodnom, mehaničkom prečišćavanju vode, koje iz pročišćene vode ne uklanja korisne elemente.

On je bešuman, ne prska i predstavlja ekološki isplativo i visokokvalitetno sredstvo za filtriranje vode u domaćinstvima. Takođe nalazi svoju primenu i u svim delatnostima gde je zdrava i čista tehnička ili pijaća voda standard.

Karakteristike WaterDrop
mehaničkog filtera za vodu

WaterDrop filter za vodu za česmu je potpuno jednostavan proizvod kojim se lako rukuje: u svakom trenutku možete samostalno montirati ili skinuti kristalnu rešetku specijalno napravljenu u Rusiji, i uveriti se u njegove performanse prečišćavanja. Sve je vidljivo u svakom trenutku – dizajn filtera omogućava da lako uočite kada je rešetku potrebno zameniti, ili očistiti (prokuvati).

Dimenzije pora kristalne rešetke iznose 80 mikrona, što je optimalno rastojanje za zadržavanje i onemogućavanje organskih i neogranskih jedinjenja da prodru kroz filter. WaterDrop filter za prečišćavanje vode ima propustljivost do 10 litara vode u minuti – i to na svim temperaturama, što predstavlja idealno rešenje u borbi protiv tvrde vode i upornog kamenca.

Zašto Vam trebaju WaterDrop
mehanički filteri za vodu?

Voda koju svakodnevno pijemo čista je na prvi pogled – ali samo na prvi pogled! 

Na svom putu do slavine ona prolazi kroz dugačak cevovodni sistem koji sadrži razne, vremenom nagomilane, nečistoće u cevima (pogotovo u starijim objektima).

Bokal za filtriranje vode, filtracioni sistemi u domaćinstvu i ugradni filteri su odlični saveznci u pokušaju da se oslobodimo nečistoća, viška hlora i kamenca, ali česta njihova mana je kratkovečnost – upravo usled faktora od kojih bežimo.

WaterDrop koncept filtera je veoma popularan zbog svoje cene,  trajnosti, kompatibilnosti sa slavinama, dostupnosti zamenskih elemenata kao i zbog jednostavnosti konstrukcije. Da bi održali svoju konkurentnost, WaterDrop filteri za vodu za slavine moraju imati vrhunski kvalitet, pouzdanost i lako dokazive performanse, kako bi parirali naprednijim i najmodernijim filtracionim sistemima. Poručite WaterDrop filter za prečišćavanje vode i zaštitite svoje, i zdravlje svoje porodice na vreme. Obezbedite im kvalitetnu i pročišćenu pijaću vodu svakoga dana, uz samo jedan aparat!

Spremni da vam čista voda postane svakodnevica?

Poručite svoj WaterDrop filter vode za slavinu odmah!


Poštovani prijatelji, zbog kolektivnog godišnjeg odmora u periodu od 16.08.2021. do 01.09.2021. Q4 prodavnica neće raditi.

SVE PORUDŽBINE ĆEMO POSLATI PRVOG RADNOG DANA (01.09.2021.)

cropped-favicon-512x512.png