Kako su Milica i Nenad obnovili
ugašeni plamen strasti i spasili njihov brak

Nenad i ja smo u braku već 11 godina, zajedno smo od moje 21 godine on je stariji 4 godine od mene. Kad smo započeli naš odnos sve je pucalo od strasti, nismo mogli da se obuzadmo ponekad čak i na javnim mestima, što se kaže prava ljubav.

Kako su godine prolazile odnosi su bili sve ređi i manje strastveni, ali najveća promena se dogodila posle mog porođaja. U celoj gužvi oko deteta nismo imali vremena za sebe preko dana, a kad legnemo da spavamo jedino što nam je u glavi je jastuk i na koga je red da dežura oko bebe tu noć.

Kako je vreme prolazilo, polako ali sigurno želja za odnosima je potpuno nestala. Dogodilo nam se to da u jednom trenutku nismo imali odnose 2 godine, svašta mi je prolazilo kroz glavu. Da li je do mene, možda me vara, prestao je da me voli i još hiljadu sličnih stvari. U jednom trenutku sam počela i da treniram jer sam umislila da sam debela. 

U kući se osećalo nezadovoljstvo i negativna atmosfera, sve više smo se svađali i ja stvarno nisam znala šta da radim. Redovno sam se žalila drugaricama kako mi je brak gotov i da tu više nema pomoći. Tako uz kafu dok sam pričala sa svojom drugaricom pitala me je koliko često imamo odnose. Kad sam joj rekla da nismo spavali duže od 2 godine krenula je da se smeje i rekla da sad zna gde je naš problem.

Pitala me je pa gde si ti čula da je neki brak opstao bez odnosa. Rekla mi je da je to sigurno ono što kvari moj brak i da ništa ne brinem, jer ona ima rešenje. Preporučila mi je par proizvoda koji nam mogu pomoći oko stimulacije koja nam je očigledno nedostajala. Jedini koji je bio 100% prirodan je bio Fortissimo, baš iz tog razloga smo se odlučili za njega.

Koristimo Fortissimo već 3 godine, brak nam se potpuno vratio u normalu. Imamo odnose više puta nedeljno i to one kao sa početka veze. Fortissimo je učinio da se ponovo osećamo kao momak i devojka i spasio je naš brak od sigurnog razvoda.

Šta je Fortissimo?

Dijetetski suplement Fortissimo je mešavina 20 sastojaka biljnih ekstrakta, liofilizovanog matičnog mleča i začina u medu. Namenjen je za jačanje opšte i seksualne vitalnosti organizma. Ima brz efekat (za oko 1 čas) i produženo +24h delovanje

Kako Fortissimo deluje?

Kod muškaraca doprinosi seksualnoj funkciji u smislu održavanja kvalitetne erekcije, produženog trajanja seksualnog odnosa i jačeg libida. 

I kod muškaraca i kod žena povećava seksualnu želju. Značajnim pojačavanjem cirkulacije u predelu vagine kod žena i pojačavanjem spermograma kod muškaraca Fortissimo može predstavljati i ozbiljnu pomoć ženama i muškarcima koji imaju probleme vezane za sterilitet.

Da li je bezbedan?

Fortissimo ne sadrži veštačke supstance. Bezbedan je i pouzdan!

Jedan je od retkih proizvoda sa ovom namenom koje je odobrilo Ministarstva zdravlja Republike Srbije, rešenjem broj 5785/214 od 19.09.2014. godine. Upisano u bazu dodataka ishrani.

Zbog prirodnih sastojaka koji vrlo brzo pokazuju efekat afrodizijaka, Fortissimo ima vodeće mesto u ponudi preparata za tu namenu.

Od čega se sastoji?

Cvetni med, glukozni sirup, sirup crnog duda, polen, ekstrakt lista biljke epimedium, mahuna rogača, ovas, koren đumbira, rizom galange, cimet, koren make, koren američkog žen-šena, kopriva, koren sibirskog žen-šena, ekstrakt lista ginka, ekstrakt korena azijskog žen-šena, seme bundeve, seme kole, aroma vanile, liofilizirani matični mleč.

Kako se koristi?

Sadržaj kesice iscediti direktno u usta ili u kašičicu i pojesti.

Ne sipati u napitke i hranu.

Konzumirati na neopterećen ili prazan želudac najmanje sat vremena pre seksualne aktivnosti. 

Efekat je snažniji i brži ako se konzumira na prazan stomak ili 2h posle obroka. 

Proizvod ima brz efekat sa produženim +24h delovanjem, tako da ga nije potrebno uzimati više puta dnevno. Upotreba više od 3 kesice neće doprineti snažnijem dejstvu.

Svakodnevnim korišćenjem proizvoda dovode se u ravnotežu mnoge funkcije organizma i tako jača opšta i seksualna vitalnost organizma. Pogodan je i za povećanje izdržljivosti kod sportista.

Upozorenje

Proizvod ne treba da uzimaju one osobe koje su iz bilo kog razloga preosetljive na neki od sastojaka u proizvodu (alergije, bolesti i razni drugi mogući razlozi). Nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina! Dnevne doze (%PDU) nisu ustanovljene.

Siguran put do zadovoljstva.

Provereno uspešno i 100% prirodno. Poručite ispod.
Ukoliko poručite tri kutije, dostava će biti besplatna!