Najbolji čistač za septičke jame

Što bi rekli - sipaš i ne misliš…

SEPTICO brzi čistač – uklonite začepljenje bez vodoinstalatera i mehanizacije

Uklanja začepljenja u septičkoj jami. Primenjuje se kod preopterećenih ili potpuno začepljenih septičkih jama.

Posebne, laboratorijski selektirane bakterije u ovom preparatu vrše snažnu i koncentrovanu razgradnju oragnskih začepljenja na svim delovima septičkog sistema čime se brzo uspostavlja normalna funkcija cevi, septičke jame (tanka) i drenažnog polja (okolno zemljište).

Bakterije u ovom preperatu se ne razmnožavaju, njihov životni vek i digestivna funkcija traju od 7-10 dana, što je dovoljno da se obnovi efikasnost sistema.

SEPTICO godišnji tretman – čuva septičku jamu od začepljenja

Sprečava taloženje i začepljenje svih delova septičkog sistema i time preventivno deluje protiv izlivanja otpadne vode i prisustva neprijatnih mirisa.

Proizvod je kombinacija više vrsta bakterija, sadrži spore aerobnih bakterija koje proizvode proteoelitične i druge enzime neophodne u razgradnji i razvodnjavanju otpada čime se uspostavlja normalna funkcija septičke jame (tanka) i drenažnog polja (okolno zemljište).

Bakterije u ovom preperatu otporne su na štetno delovanje hemijskih sredstava (deterdženti, sapuni…) i sposobni su da se razmnožvaju u takvim uslovima, što garantuje potpunu bakterijsku aktivnost narednih godinu dana.

Koja je razlika između ova dva Septica?

Ono što pravi razliku između ova dva proizvoda je način na koji deluju i njihova namena. 

Septico Fast Cleaner deluje brzo i namenjen je za odčepljenje septičke jame i uspostavljanje normalne funkcije cevi i deluje odmah. 

Septico Treatment je namenjen za preventivno delovanje i očuvanje septičke jame i deluje u narednih godinu dana nakon što ga upotrebite.

Zato je naša preporuka uvek da iskoristite oba Septica u kombinaciji. Na prvi znak poremećenog rada ili začepljenja sistema ODMAH upotrebiti Septico Fast Cleaner, nakon 10 dana treba dodati preparat Septico Treatment da bi obezbedili normalan rad u narednih godinu dana i time sprečili nova začepljenja.

Da li uklanja i neprijatne mirise?

Da! Kad Septico razgradi organski otpad tada nestaju i neprijatni mirisi.

Šta se desi ako sipate Septico u punu jamu?

Preparati Septico i treba da se sipaju u punu jamu da bi bakterije koje se nalaze u njemu, mogle da deluju.

Koliko je potrebno Septica za jednu jamu?

Potreban je 1 litar na svakih 4.000 litara kapaciteta jame.

Popunite formu i pozvaćemo Vas sa savetom baš za Vašu jamu