Šta predstavlja kvalitet za vas, kako biste ga definisali?

Neobjašnjivo je teško u prvi mah pronaći odgovarajuću definiciju, ali je prepoznati kvalitet izuzetno lako. Ako doživite kvalitetne stvari - bilo da se radi o proizvodu koji isprobavate, usluzi koju vam neko isporučuje ili čak osobi koju upoznate, odmah ćete to znati. Naročito kada je proizvod u pitanju, lako će vam biti da izgovorite „Ovaj proizvod ima odličan kvalitet“.

Kvalitetan proizvod je onaj koji ispunjava očekivanja i potrebe kupca ili ih čak premašuje. Kvalitet je takođe potraga za savršenstvom. I svakako je nešto čemu svaka kompanija treba da teži ako želi stalne kupce i prepoznatljiv brend.

Q4you je inovativna, pionirska kompanija u Srbiji koja bira proizvode koji se uklapaju u pojam i postojanje održivog načina življenja. Proizvodi su održivi jer su shodno upotrebnoj vrednosti ekonomski prihvatljivi, 100% bezbedni i zdravi, kako za korisnike tako i za životnu sredinu.
Dr Vesna Radovanović
dipl. hem.

Quality 4 You - Kvalitet za Vas!

Zato što pažljivo biramo svaki proizvod koji Vam nudimo (kvalitet – upotrebna vrednost – prihvatljiva cena)…

Zato što je svaki artikal u našoj ponudi poseban po nameni, izuzetan po kvalitetu i jedinstven po karakteristikama…

Zato što sve iz naše ponude možete i da proverite u Q4you distributivnom centru u Beogradu (YBC, Novi Beograd)…

Zato što robna marka sa oznakom Q4 predstavlja ODABRANE i nesvakidašnje proizvode (inovacije, patente, pronalaske)…

Zato što od strogih kriterijuma ne odstupamo i klijentima GARANTUJEMO KVALITET, sigurni smo da je Q4 i VAŠ KONAČAN IZBOR!

Satisfaction Guaranted
q4favicon

NAJPRODAVANIJI ARTIKLI

q4favicon

Proizvodi

Preporučujemo za aktuelni period

WaterDrop Mini-filter

MINI FILTER ZA VODU
Ekološki savršen, visoko kvalitetan proizvod za filtriranje vode.
Upotrebljava se za prečišćavanje protočne vode od svih nečistoća (pesak, krečnjak, kamenac, mulj, rđa, organska jedinjenja…)

Nano Silver Skin Care

MLEKO SA NANO JONIMA SREBRA, ZA IRITIRANU KOŽU
Blagotvorno utiče na kožu posle brijanja i depiliranja, bez obzira na deo tela na koji se nanosi, ili na pol i godine. Zahvaljujući nano jonima srebra, smanjuje mogućnost infekcija iritiranih delova kože i pomaže njihov brzi oporavak.

Fresh Deo Stick

100% PRIRODNO PROTIV NEPRIJATNIH MIRISA
pruža dugotrajnu i efikasnu zaštitu od neprijatnih mirisa. Ne sprečava znojenje. Prijatnog je mirisa i sadrži zaštitne materije koje neguju podpazušnu regiju. Po svom sastavu je jedinstven na tržištu.

Active Care

MELEM ZA GRUBU I ISPUCALU KOŽU
Sadrži najkvalitetnije sastojke meda i devičanskog pčelinjeg voska, bademovo ulje, kao i prirodna etarska ulja ruzmarina, kedra i lavande. Efikasno regeneriše kožu, dubinski je čisti i hrani, dajući joj vlažnost, elastičnost i mekoću. Obnavlja epiderm i ćelije kože, ublažava upalne procese i sprečava prevremeno starenje kože.

Da li znate?

Nano Srebrna Voda

NANO SREBRNA VODA
najmoćniji prirodni antibiotik

Nano srebrni jon ubija bakterije i viruse, a da pri tome ne postoji mogućnost »predoziranja« niti rezistentnosti. Potpuno je netoksično i nealergijsko. Kako je srebro u jonskom obliku, svaki višak koji nije potreban organizmu lako se eliminiše i ne akumulira se u tkivima. Srebro ne oštećuje jetru, bubrege, ni druge organe.

Medicinske Gljive

MEDICINSKE GLJIVE
aktivirajte isceliteljsku moć svog organizma

Medicinske gljive stimulišu naš imuni sistem da aktivira razne odbrambene mehanizme.Osim efekata stimulacije za imuni sistem, gljive imaju pozitivan uticaj protiv bakterija i virusa, jer stimulišu hematopoetski sistem i dovode do mnogo brže regeneracije oštećenih krvnih ćelija u koštanoj srži.

Promocije

Najpopularniji artikli

Izuzetno lagan revitalizujući gel visokih performansi, obogaćen snažnim beta-glukanom. Deluje direktno na uzroke starenja kože, vraćajući joj zategnutost, ishranjenost i hidratantnost. Svakom tipu kože daje ono što mu nedostaje, i trenutno i dugoročno: koža lica postaje vitalna, elastična i glatka.

Q4YOU DISTRIBUTIVNI CENTAR BEOGRAD

11070 Novi Beograd
Bulevar Mihaila Pupina 10-z, VP72
Tržni Centar YBC (YU BIZNIS CENTAR)
visoko prizemlje

Mob.Tel: +381 (0)61 30 30 444
Tel/Fax: +381 (0)11 40 92 895
E-mail: info@q4you.biz

RADNO VREME (do daljnjeg: 09h – 14h RADNIM DANOM):
09h – 15h: Ponedeljak, Utorak, Četvrtak, Petak
12h – 19h: Sreda