Intimate Silver Protection (SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU ŽENA I MUŠKARACA)

2,148.00 рсд

250 ml

SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU
(ŽENA I MUŠKARACA)

Intimate Silver Protection – NANO srebrna voda za intimnu negu je vodeni rastvor za blago pranje intimnih delova tela. Sastoji se od čiste, trostruko redestilisane vode sa NANO jonima srebra veličine 2-5 nm, čistoće čak 99,999%, koncentracije 15ppm.

Nano srebrna voda je, zavisno od namene, od 300 do 17.000 puta aktivnija od obične koloidne srebrne vode! Nano srebrni jon ubija bakterije i viruse, a da pri tome ne postoji mogućnost »predoziranja« niti rezistentnosti!

Ne sadrži konzervanse, alergene, mirise, sapun.

Intimate Silver Protection se koristi kao preventiva za opštu vaginalnu higijenu, pre i posle menstruacije i seksualnih odnosa, kao i za intenzivnu vaginalnu higijenu u slučaju pojačanog sekreta, neprijatnog mirisa, svraba, iritacije, osećaja peckanja. Nezamenjiva je dopuna terapiji za otklanjanje gljivičnih i bakterijskih infekcija. Sprečava vaginalnu infekciju. Neutrališe štetne bakterije na pouzdan i prirodan način.

Šifra proizvoda: 21802 Kategorija:

FORMULA ZA INTIMNU ZAŠTITU I HIGIJENU SA NANO JONIMA SREBRA

Tretira genitalne tegobe:
• sprečava infekcije
• otklanja iritacije
• potpomaže procese izlečenja
• idealna preventiva

Vodeni rastvor za blago pranje intimnih delova tela.
Ne sadrži aditive, alergene i konzervanse.
Količina u pakovanju dovoljna je za 10-ak upotreba.

Koristi se:
• za intenzivnu vaginalnu higijenu u slučaju pojačanog sekreta, neprijatnog mirisa, svraba, iritacije, osećaja peckanja;
• kao dopuna terapiji za otklanjanje gljivičnih i bakterijskih infekcija: neisseria gonorrhoeae, gardurella vaginalisis, streptokoka pyogenes, staphylococcus aureus, candida albicans, candida eolobata, malassezija furfur, itd.
• kao preventiva za opštu vaginalnu higijenu, pre i posle menstruacije i seksualnih odnosa.

Sprečava vaginalnu infekciju. Neutrališe štetne bakterije na pouzdan i prirodan način. Zato se može koristiti kao pomoćno sredstvo u procesu isceljenja i prirodne regeneracije oštećenog tkiva u intimnim delovima, koja su nastala prilikom porođaja ili operacije. Redovna upotreba smanjuje iritacije vagine.

 

 

 

Preuzimanja

IntimateSilverProtection-SR.pdf

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Intimate Silver Protection (SREBRNA ZAŠTITA ZA INTIMNU HIGIJENU ŽENA I MUŠKARACA)“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Poštovani prijatelji, zbog kolektivnog godišnjeg odmora u periodu od 16.08.2021. do 01.09.2021. Q4 prodavnica neće raditi.

SVE PORUDŽBINE ĆEMO POSLATI PRVOG RADNOG DANA (01.09.2021.)

cropped-favicon-512x512.png